0241 630 123 | 0341 451 318
Dotari

Zoom 2 Advanced Power - Aparat pentru albirea danturii

Lampa de albirea a danturii Zoom 2 Advanced Power, realizeaza albirea dintilor in 15 - 45 minute. Zoom 2 este un sistem profesional de albire dintilor in cel mai scurt timp si este un procedeu revolutionar bazat pe puterea luminii

Eficienta sistemului profesional de albire a dintilor Zoom este demonstrata stiintific.

Cabinetul nostru stomatologic este printre putinele care are o astfel de dotare si va asteptam pentru un zambet mai frumos.

Dotari Generale

Dotarile cabinetului nostru de stomatologie constau intr-o unitate de lucru noua, cu micromotoare pneumatice, electrice, doua turbine de inalta viteza si vibratii reduse ( Bien - Air ), Air Flow pentru estetica cromatica, camera intraorala cu monitor multifunctional, fiziodispenser WGH pentru aplicarea implantelor si computer pentru prelucrarea vizuala a datelor culese pe timpul terapiei.

La nivelul consolei centrale, aparatul dispune de mai multe terminale. Pentru prezentarea diagnosticelor si rezultatelor, supravegherea manoperelor, comparatii si nu in ultimul rand divertisment video, folosim sistemul TFT legat la computer.

Camera Video Intraorala

Camera Video Intraorala utilizeaza o tehnica noua ce permite vizualizarea in timp real a tratamentului in curs atat de catre medic cat si de catre pacient. Camera este conectata la un computer, imaginea fiind afisata pe monitor, putand fi inregistrat intregul film al tratamentului si la cerere poate fi inmanat pacientului.

Camera de sterilizare

FIecare instrument este sterilizat  in ambalaj de unica folosinta de catre aparatura ultraperformanta aflata in cabinet. Presterilizarea ( sterilizarea la rece ) se face cu solutii agreate de catre UE, produse de firma elvetiana ORO Clean Chemie AG.

Detartrajul

Detartrajul se realizeaza cu un aparat ce permite inlaturarea depunerilor dure supra si sub gingivale. Inlaturarea petelor de pe suprafata dintilor se efectueaza cu ajutorul metodei originale AIR FLOW.

Radiologie Dentara

CMI DR. Daniela Antonescu dispune de un apara pentru radiologie dentara marca Roentgen CRX Castellini complet automatizat care cmbina inalta definitie a imagisticii radiologice cu maxima securitate si cu precizia crescuta in exploatare ( valoarea radiatiei dispersate este de 0,01mGy/h - practic nula )

Centrifuga

Cand avem o rană, corpul nostru eliberează proteine care stimulează procesul de reparare al acesteia.  Cu tehnologia PRGF®-Endoret® reușim să separăm, din sângele pacientului, plasma care conține aceste proteine. Odată aplicată pe zona de tratament, procesul de regenerare al țesutului este considerabil accelerat.

Formula terapeutică se obține prin  recoltarea unei mici cantități de sânge de la pacient, care urmează a fi centrifugat și procesat.